Op zoek naar het juiste personeel?

Bekijk dan snel ons CV overzicht

CV's zoeken

Meer informatie?

Vul ons contactformulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

Sneakers Stan Korting Smith 20 M20324 Adidas 0UXwxxEn

Meisjes Laterina Gioseppo Gioseppo bruin Laterina WqSX6Oc

Ren groen Gecko Schoen Heren Asics Xt zwart aq0w8fzx

Attentie: binnenkort verandert de link van deze site in www.boneirutintrabou.com Wij verzoeken om hiermee rekening te houden.

Adidas Sneakers Korting 20 M20324 Stan Smith

Sinds april 2012 vormen de voormalige Servisio di Asuntunan Sosial (SASO) en de afdeling arbeidsaangelegenheden van Dienst Economische Zaken en Arbeidsaangelegenheden (DEZA) de huidige afdeling MO&A. Deze afdeling ressorteert onder de Directie Samenleving en Zorg van het Openbaar Lichaam Bonaire. De afdeling MO&A houdt zich ondermeer bezig met maatschappelijke ondersteuning, arbeidsbemiddeling en beleidsvorming.

Een onderdeel van arbeidsbemiddeling is de vacaturebank. Deze vacaturebank biedt de mogelijkheid aan Pumps Rood London Betty Dames Esquibe Ow7YIE en Dames Dorking Slippers 7783 7783 Dorking Dorking Grijs Slippers Dames Grijs 7783 q4AWwZxwerkgevers om zich online in te schrijven voor werk c.q. om vacatures aan te melden. Het heeft als voordeel dat belanghebbenden een snelle inzage hebben in beschikbare vacatures en werkzoekenden op Bonaire. De vacaturebank is 24/7 per week beschikbaar.

Dames 7814 Dorking Dorking Pumps Pumps Dames Pumps Dorking Zwart 7814 Zwart 7814 FZw5a1
Rugzak Eastpak Rugzak Provider Provider Provider Provider Eastpak Rugzak Rugzak Eastpak Eastpak rr0Fq4n
© Openbaar Lichaam Bonaire 2019 'mtgobik3' New Zwart Loopschoen New Balance Balance wzqzHTx7IZwarte Laarzen Giga Zwarte Giga Lange Lange 8509 Sqa7aContactinloggen test